Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Bouwbedrijf Arjan Pennings met zorg samengesteld, maar er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder schriftelijke toestemming van Bouwbedrijf Arjan Pennings.

Aansprakelijkheid
Bouwbedrijf Arjan Pennings is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de website zouden voorkomen. Bouwbedrijf Arjan Pennings is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met Bouwbedrijf Arjan Pennings website zijn gelinkt.

Persoonsgegevens
Bouwbedrijf Arjan Pennings  verzamelt geen persoonsgegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt Bouwbedrijf Arjan Pennings verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.